Početna - IZDVOJENO - Danas Podrška razvoju društvenog poduzetništva u Rijeci
poduzetnistvo
web

Danas Podrška razvoju društvenog poduzetništva u Rijeci

Danas od 11:00 do 13:00 sati u Rijeci u Gradskoj vijećnici održava se dogašaj „Podrška razvoju društvenog poduzetništva u Rijeci. To je radni skup gdje će se razmatrati društveno odgovorno poslovanje poduzeća i koncept društvenog poduzetništva.

Grad Rijeka još od 2007. godine sudjeluje u najvećoj europskoj manifestaciji posvećenoj regionalnoj suradnji Open Days koja se odvija u listopadu u Bruxelles-u svake godine u organizaciji Odbora regija i Europske komisije. Ove je godine Grad bio uključen u regionalno  partnerstvo gradova i regija “European challenges – local solutions” koji su  u 08. listopada 2014. održali raspravu na temu “What is the most effective way to support SMEs? Local and regional perspective”.

Open Days se ove godine održava pod nazivom  “Growing together – Smart investment for people”. Od rujna do kraja studenoga 2014. diljem Europe organizirani su lokalni događaji sa važnim temama za lokalnu zajednicu.

Ovaj je skup organiziran zajedno sa stručnjacima Ekonomskog fakulteta u Rijeci i CTK udrugom koja je dio mreže CEDRA posvećene edukaciji i podršci socijalnim/društvenim  poduzetnicima u Hrvatskoj. Na skupu će biti predstavljeni rezultati ankete o stavovima građana i poduzetnika o socijalnom poduzetništvu te namjerama i potrebama postojećih i potencijalnih socijalnih poduzetnika, koju je proveo Grad Rijeka tijekom listopada ove godine.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...