Početna - IZDVOJENO - Predstavljanje knjige Paula O”Gradya: “Ja, tata iz Irske”
Ja-Tata-iz-Irske-Cover
web

Predstavljanje knjige Paula O”Gradya: “Ja, tata iz Irske”

Gradska knjižnica i čitaonica „Viktor Car Emin“ Opatija obilježit će ovogodišnji Međunarodni obiteljski dan gostovanjem irskog pisca, hrvatskog zeta – Paula O’Gradya. Međunarodni dan obitelji obilježava se od 1993. godine kada je UN odredio 15. svibnja danom kada se slavi obitelji kao jedan od važnijih elementa svakog društva. Razne ustanove, organizacije i udruge podsjećaju na važnost obitelji kroz razne zabavne i zanimljive programe i događanja.

Paul O’Grady predstavit će svoj bestseler, Ja, tata iz Irske, priču o emocionalnom putovanju stranca koji postaje tata u Hrvatskoj. Paul iskreno piše o izazovima roditeljstva koji nikada nisu jednostavni ni laki, pogotovo ako postaješ roditelj po prvi puta. Doživljaje o tome kako se to događalo jednom Ircu u Hrvatskoj podijelit će sa svim zainteresiranim posjetiteljima u petak, 15. svibnja u 19,00 sati u prostorima Knjižnice.

Paul O’Grady izvršni je poslovni coach, po struci arhitekt, u slobodno vrijeme instruktor tradicionalnog irskog plesa. Rođen je u Dublinu 1975. godine, gdje je živio do svoje dvadeset i šeste godine. Tijekom studija putovao je po svijetu, radio i živio u Americi i Australiji, a već dugi niz godina živi u Hrvatskoj.

Gradska knjižnica Opatija kroz razne sadržaje i programe omogućava svojim korisnicima kvalitetno provođenje slobodnog vremena koje je posebno važno za obitelj.

Knjižnica zato poziva djecu, roditelje, bake i djedove, učitelje, odgajatelje i cijele obitelji da zajedno proslavimo ovaj važan dan uz zajedničko druženje, uživanje i jednu hrvatsko-irsku priču.

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...