Početna - IZDVOJENO - Predstavljen kalendar „Gradimo budućnost Rijeke“
kalendar
web

Predstavljen kalendar „Gradimo budućnost Rijeke“

Promocijski projekt kojeg su igrači uz stručni stožer i Upravu kluba snimali na gradilištu budućeg trening kampa “Rijeke” novi je proizvod kluba kojim će se kraj kalendarske godine obilježiti davanjem značaja povijesnom projektu početka izgradnje infrastrukture kojom se ostvaruje cilj za budućnost razvoja i zdravijeg odrastanja svih generacija mladih kroz sport.

Promociji na Korzu prisustvovali su igrači Ivan Močinić, Anas Sharbini, Andrej Kramarić i Damir Zlomislić koji nisu krili zadovoljstvo sudjelovanjem u stvaranju kalendara kao i činjenici da će uskoro na Rujevici niknuti trening kamp na radost sadašnje, ali i mnogih budućih generacija nogometaša Rijeke.

Čast nam je biti dio generacije koja igra u Rijeci u vrijeme dok se grade stadion i trening kamp. Vjerojatno ćemo i mi na kraju sezone zaigrati na Rujevici, ali puno važnije je što će tamo stasati nove generacije mladih nogometaša i da će to biti novi iskorak prema blistavoj budućnosti kluba – rekao je Andrej Kramarić.

U izradi kalendara sudjelovali su Zambelli brand design i tiskara Zambelli dok fotografiju potpisuje Igor Sitar. Iako kalendar obilježava godinu početka izgradnje trening kampa, dizajnerski je osmišljen na način da se nakon isteka kalendarske godine pretvara u galeriju fotografija. Tako je kalendarski dio svakog mjeseca moguće otrgnuti nakon čega ostaju samo fotografije za uspomenu bez roka trajanja svim navijačima. Uz kalendar svaki kupac dobit će i “radnu kacigu” koju će moći sam složiti za fotografiju s likovima momčadi iz kalendara.

Na samom događaju promocije svi posjetitelji imali su priliku kupiti svoj primjerak kalendara. Isti će se moći kupiti u Fan shopu i na otvorenim blagajnama na stadionu Kantrida uoči utakmice UEL protiv Standard Liegea, u redovno radno vrijeme. Cijene kalendara su 70 kuna za veliki format i 35 kuna za manji format.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...