Početna - IZDVOJENO - Predstavljen projekt “HNK Rijeka prijatelj gradova i općina PGŽ-a”
hnk-rijeka

Predstavljen projekt “HNK Rijeka prijatelj gradova i općina PGŽ-a”

Proteklog tjedna posjetom Lokvama i Njivicama počeo je projekt “HNK Rijeka prijatelj općina i gradova PGŽ-a”. Cilj projekta kojeg su pokrenuli Primorsko-goranska županija i HNK Rijeka prilika je za promociju svih jedinica lokalne samouprave PGŽ-a u sklopu odigravanja utakmica Rijeke u Prvoj HNL, te promocija HNK Rijeka na prostoru jedinica lokalne samouprave.

– Želja nam je prvenstveno kroz domaće utakmice Rijeke dati izlog, u prvom redu gradovima i općinama, da predstave potencijal koji imaju, rekao je Marko Boras Mandić, zamjenik župana Primorsko-goranske županije.

– Ujedno, želja nam je prvenstveno da na području županije Rijeka bude svugdje doma. Da bude doma i u Lovranu, Lošinju i Delnicama, a ne samo u gradu Rijeci, ustvrdio je zamjenik Župana.

Već uoči utakmice protiv Dinama u nedjelju imat će se priliku predstaviti Općine Lokve i Omišalj.

– Na platou će imati mogućnost kroz brošure i letke promovirate aktivnosti u svojoj lokalnoj jedinici. Na utakmicama će s igračima izlaziti djeca iz lokalnih samouprava. Projekt kreće s idejama koje su bile sprovedive u ovom trenutku, a sa svakom sljedećom utakmicom realzirat će se nove ideje, ustvrdio je Vlado Čohar, generalni direktor HNK Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Održana Bela Nedeja

Još jedna godina Bele Nedeje privukla je u Kastav mnogobrojne goste i sve one željne zabave i druženja, vrijeme nije ...