Početna - IZDVOJENO - Matjaž Kek: Tenzije koje nosi derbi moraš znati iskoristiti
mkek

Matjaž Kek: Tenzije koje nosi derbi moraš znati iskoristiti

Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) dočekuju Dinamo u utakmici 9. kola MAXtv Prve lige. Riječki nogometaši rivale iz Zagreba dočekuju s bodom prednosti i prilikom da se odvoje na vrhu ljestvice.

– Veselim se utakmici što je pred nama. Dinamo je u Ligi prvaka, dominira hrvatskim nogometom. Izazovna utakmica da pokažemo što možemo i da dođemo do svog cilja, a to je pozitivan rezultat, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Dinamo je uvijek veliki izazov, zagrebački sastav uoči ogleda u Rijeci izgubio je dvije utakmice zaredom (Osijek, Lyon).

– Privilegij je biti sudionik derbija, ali ne s pritiskom nego sa što većim motivom da dođemo do svog cilja. Bavimo se svojim stvarima, protivnika pratimo, ali dva poraza Dinama nisu značajni uoči ove utakmice. To im je možda sada samo veći motiv za utakmicu u nedjelju. Bit će žara i agresije, to su derbiji. Protiv Dinama nećemo imati deset šansi i tu moramo biti odlučniji s više koncentracije, rekao je Kek.

Utakmicu je najavio i Franko Andrijašević koji je u karijeri nosio dres Dinama.

– Jako bitna utakmica za nas. Nadamo se najboljem. Dinamo će se pokušati primiriti pred ovaj derbi. Protiv nas će tražiti pozitivan rezultat i dat će sve od sebe. Moramo se koncentrirati na nas, zaključio je Franko Andrijašević.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...