Početna - IZDVOJENO - Prgomet se tajno sastao s Milanovićem
prgomet
foto:seebiz

Prgomet se tajno sastao s Milanovićem

Drago Prgomet potvrdio je Večernjem listu da je u srijedu navečer razgovarao sa Zoranom Milanovićem. Na pitanje jesu li se sastali u stanu ministra obrane Kotromanovića, Prgomet nije želio konkretno odgovoriti. Samo je dodao da je razgovarao i s Milanovićem i s Karamarkom i s Reinerom i da od razgovora ne bježi. Na ponovljeno pitanje je li se s Milanovićem sastao u stanu Kotromanovića, rekao je da je sve što je mislio reći već rekao.

S Milanovićem je navodno razgovarao više od sat vremena. Dnevnik.hr javlja da se Zoran Milanović nakon zajedničkog sastanka, odlučio sastati i pojedinačno s predstavnicima MOST-a.

Mediji javljaju da su se Prgomet i Milanović sastali u stanu jednog ministra. Pojavila se informacija da su se sastali u stanu Ante Kotromanovića, no Kotromanović je to demantirao.

Sanela Dropulić iz MOST-a poslala je medijima u srijedu popodne poruku da ona više neće informirati novinare o događajima u stranci kako je to bilo jutros i da odlukom Bože Petrova “ulogu glasnogovornika MOST-a do daljnjega preuzima agencija”. Dropulić je u poruci navela i da Drago Prgomet do daljnjega neće davati izjave.

Članovi MOST-a sastali su se opet u srijedu u 18 sati, a na sastanku nije bio Drago Prgomet. Nakon sastanka u zagrebačkoj središnjici Božo Petrov je rekao kako je MOST pokazao zajedništvo te koliko su homogeni.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...