Početna - IZDVOJENO - Priveden Livaković i bivši šefovi HAC-a
foto: jutarnji.hr

Priveden Livaković i bivši šefovi HAC-a

Nakon jučerašnjeg iskaza Josipa Sapunara pred USKOK-om uslijedila su privođenja petorke osumnjičene za izvlačenje višemilijunskih svoti novca iz HAC-a.

Priča o najvećoj pljačkaškoj aferi koja trenutno “drma” javnost polako poprima svoje konture. Naime, nakon jučerašnjeg iskaza Josipa Sapunara pred USKOK-om, u kojem je teškim riječima “cinkao” svoje donedavne poslovne partnere prilikom isisavanja novca iz Hrvatskih autocesta uslijedila su privođenja Zdravka Livakovića, Milivoja Mikulića, Damira Kezele, Ivana Berketa i Stjepka Bobana.

Od spomenute petorke očekuje se da danas daju vlastiti iskaz pred USKOK-om.

Jučer je, netom nakon Sapunarova iskaza priveden Zdravko Livaković u Zagrebu i po brzom postupku prebačen u Zadar gdje su istražitelji, u njegovom prisustvu, pretresli njegov stan u Zadru. Zanimljivo je da se Livakovićev stanu u Zadru nalazi u istoj stambenoj zgradi kao i stan Božidara Kalmete.

Kalmeta, pak, na sve ove optužbe komentira jedino kako je uvjeren da će gore navedeni osumnjičeni dokazati svoju nevinost te da  nema straha od USKOK-ova poziva.

Ponavljamo, vijest o iskazu Josipa Sapunara te vijest o njegovoj “mizernoj proviziji” u visini od 700.000 kuna mogli ste prvu pročitati upravo na našem portalu, www.liburnija.com.

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Preminuo Duško Paro, veliki opatijski skladatelj!

Duško Paro- r. 26.05.1937. u Pagu-preminuo 19.10.2021. u Rijeci Skladatelj zabavne glazbe,tekstopisac,pjevač,autor brojnih hitova i evergreen pjesama Duško Paro je ...