Početna - IZDVOJENO - Privremena regulacija prometa povodom održavanja Balinjerade
Balinjerada Spinčići

Privremena regulacija prometa povodom održavanja Balinjerade

Radi održavanja “Balinjerade” u nedjelju 19. veljače 2017. godine, od 09.00 do 15.00 sati, za sav promet biti će zatvorena Ulica maršala Tita od raskrižja s Ulicom V.C.Emina (skretanje za opatijsku luku)  do Slatine (ex hotel Zagreb).

Promet gradskih autobusa odvijati će se za to vrijeme po Novoj cesti, a autobusna stajališta, biti će uspostavljena na uobičajnim mjestima.

LINIJE AUTOTROLEJA PROMETUJU:

–          LINIJA 32 PROMETUJE NOVOM CESTOM,

–          LINIJE 34, 35 i 37 PROMETUJU TRASOM: TRG VLADIMIRA GORTANA – UL. VELOG JOŽE – NOVA CESTA I DALJE REDOVITOM TRASOM.

Ujedno se dana, 19. veljače 2017. godine, zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici m. Tita, na dionici odvijanja ”Balinjerade”, od raskrižja s Ulicom V.C.Emina (skretanje za opatijsku luku),  do Slatine (ex hotel Zagreb), u vremenu od 07.00 do 15.00 sati .

Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima budući će se sva vozila, koja se zateknu  na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno premijestiti „paukom”.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...