Početna - IZDVOJENO - Prodaja sadnica građanima po povoljnijim cijenama

Prodaja sadnica građanima po povoljnijim cijenama

U sklopu tradicionalne akcije ‘Više cvijeća, manje smeća’ danas i sutra 3. i 4. travnja od 9 do 17 sati na trgu 111. brigade HV-a odvijat će se prodaja kvalitetnih cvjetnih sadnica i začinskog bilja na način da će građani grada Rijeke za svaku kupljenu sadnicu dobiti istu takvu sadnicu besplatno.

Ova akcija usmjerena je na sufinanciranje i provedbu pojedinih projekata ozelenjivanja i uređivanja zelenih površina na području grada te čišćenja i uklanjanja smeća i drugih neprimjerenih situacija. Kako bi potaknuo stanovnike i korisnike poslovnih prostora na Korzu i užem centru grada Rijeke da dekoriraju cvijećem pročelja svojih stambenih i poslovnih prostora, Grad Rijeka već više godina organizira prodaju kvalitetnih cvjetnih sadnica i začinskog bilja građanima grada Rijeke po povoljnim cijenama po principu “kupiš 5, a dobiješ 10 sadnica”. Naime, u želji da se osigura što veći broj sadnica te da se u akciju uključi što veći broj stanovnika Rijeke, svaki građanin može kupiti najviše 5 sadnica, dok će za svaku kupljenu dobiti još jednu na poklon.

U ponudi se nalaze stajaće i viseće pelargonije jednostavnog ili duplog cvijeta, začinsko bilje, sadnice. Projekt “Volim Hrvatsku” provodi se na području Republike Hrvatske u cilju podizanja opće razine kvalitete životnog prostora, očuvanja i unapređivanja turističkog prostora i zaštite okoliša.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...