Početna - TOP3 - Valentinovo: Koncert Borisa Novkovića i klape Rišpet u Opatiji

Valentinovo: Koncert Borisa Novkovića i klape Rišpet u Opatiji

Brojni zaljubljeni, ali i ne samo oni, moći će ove godine uživati u novom velikom i romantičnom koncertu u Opatiji povodom Valentinova.

10. veljače u opatijsku sportsku dvoranu “Marino Cvetković” stižu autori dviju trenutno možda i najpopularnijih romantičnih pjesama – “Čista ljubav” i “Šta mi ljube oćeš kazat“. Nema sumnje kako će Boris Novković i klapa Rišpet privući veliki broj svojih fanova koji će uživati u koncertu koji će potrajati čak oko dva i pol sata.

Ulaznice po popularnim cijenama od 60 kuna za parter i 80 kuna za tribinu već su neko vrijeme u pretprodaji, a od 3. siječnja u prodaju su puštene i VIP ulaznice po cijeni od 120 kuna koje donose rezervirano mjesto u središnjem donjem dijelu tribine.

Ulaznice se mogu kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, na svim Petrol benzinskim postajama, Exclusive mjenjačnicama, Dallas Music Shopu, Croatia Recordsu, online na www.eventim.hr i na svim ostalim Eventim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

DORA 2021.

Hrvatska radiotelevizija se priprema za ovogodišnji Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije “Dora 2021.”, koja će se održati 13. veljače ...