Početna - IZDVOJENO - Program Rijeka Tattoo Expa
tatto-expo

Program Rijeka Tattoo Expa

Ove godine, Rijeka Tattoo Expo, koji će se održati od 11. do 13. prosinca u prostoru Ex Bernardija na Školjiću (Ivana Grohovca 1), uz natjecanja za najbolje tetovaže, donosi i raznolik i bogat popratni zabavni program. Među izvođačima je i burlesque Celeste Petrović iz Bissingena, a podrijetlom s otoka Cresa.

Konvencija će ove godine ugostiti do sada najveći broj domaćih i stranih tattoo artista, njih četrdesetak, koji će se natjecati svaki dan u tri kategorije: Best of Black & Gray, Best of Ornamental i Best of Friday u petak; Best of Realism (color or black & gray), Best of Traditional i Best of Satuday u subotu i Best of Color, Best of small i Best of show u nedjelju, kada će biti proglašena najbolja tetovaža čitave konvencije.

Osim tattoo natjecanja, ove godine konvenciju prati i zabavni program koji za svakoga donosi ponešto. U petak, na službenom otvorenju u 17 sati nastupit će plesna skupina Flashdance Uniit iz Rijeke, nakon čega slijede žongleri i gutači vatre, te svakako najveća atrakcija ove godine – burlesque Celeste de Moriae.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...