Početna - IZDVOJENO - Promotivna pješačka tura Trebišća-Perun po posebnoj cijeni u subotu
izlet

Promotivna pješačka tura Trebišća-Perun po posebnoj cijeni u subotu

Pješačka tura mitsko-povijesnom stazom Trebišća – Perun, koja se održava ove subote, 28. svibnja, bit će nešto drugačija od uobičajene. Naime, ova tura u organizaciji Turističke agencije AnnaLinea, Općine Mošćenička Draga i LAG-a Terra liburna edukativnog je karaktera, a na nju su pozvane sve institucije koje rade na projektu Mitsko-povijesne staze Trebišća – Perun u smislu revitalizacije i obnove sela, staze i ostalih pratećih sadržaja.

– Za predstavnike Županije, turističkih zajednica, općina i gradova, kao i članove LAG-a tura je besplatna. No na turu se mogu priključiti i ostali zainteresirani i to za samo 70 kuna po osobi, kazali su organizatori, istaknuvši da je u nju uključen ručak, predstava Teatra “Perunika” i posjet muzejskoj zbirci. Stručno vođenje kao licencirani vodič osigurati će tajnik LAG-a Terra Liburna Mario Zaccaria.

Dodali su kako je cilj ovog pohoda prikazati alternativne turističke potencijale ovog područja i uspješno kreiranje turističke ponude u zaleđu, suhozidnu baštinu kraja čija je obnova u tom području već započela te netaknutu prirodu Park prirode Učka.

– Nakon izleta ostanite s nama na kratkoj prezentaciji ciljeva kojih smo si zacrtali za nadolazeće razdoblje do 2020. godine u našoj Lokalnoj razvojnoj strategiji, te predstavljanju studijskog putovanja kojeg smo organizirali u ožujku za naše članove u posjeti dvama talijanskim LAG-ovima u turističkoj subregiji Romagna-Toscana i pokrajini Lombardia kako bi s vama podijelili naša iskustva u umrežavanju malih proizvođača i kreiranju turističke ponude u ruralnom prostoru. Prezentacija će se održati u 17:30 u novoj općinskoj zgradi (Barba Rike 5a, Mošćenička Draga), a pozivamo i sve vas koji se možebitno nećete uputiti na izlet, poručili su iz LAG-a Terra Liburna, na čijim je Facebook stranicama dostupno više informacija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za prodaju nekretnina u vlasništvu Općine Lovran prikupljanjem pismenih ponuda

Natječaj za prodaju nekretnina možete pogledati OVDJE.