Početna - IZDVOJENO - Proslava Markove na Veprincu
web

Proslava Markove na Veprincu

Sutra počinje proslava Markove na Veprincu, a tom prigodom pripremljen je bogati program koji su pripremili članovi Kulturnog društvo Leprinac. Program započinje u 17:00 sati „pod ložun“ gdje će nastupiti  mješoviti pjevački zbor “Maestral“ s voditeljicom Nedeljkom Srebovt. Vrtićarci u učnici s Veprinca održat će priredbu, a zabavu za svu djecu pripremit ce „Udruga za bolji svijet“

U 18:00 sati u  Župnoj crkvi Sv. Marka Evanđeliste održat će se Sv. misa i berma, a predvodit će ju mons. Emil Svažić, uz pratnju crkvenog zbora Sv. Marka pod voditeljskom paskom Marije Iveković.

Od 19:30 može se zabaviti uz valceri i polke ”na suho“ u izvedbi ansambla ”Žvejarini“, a tanac pod ložun uz ”Mustafe“ počinje u 21:00 sat.

U nedjelju 26. travnja od 18:00 sati krećedio programa u sklopu obilježavanja 70 godina oslobođenja Opatije, pod nazivom “Leprinac va NOB-e”, u organizaciji UABA.

Svečarski ton nastavlja se proslavom 1. maja, a tradicionalno uz nastup Puhačkog orkestra Lovran biti će i fažol za seh po užance, dok će atmosferu dodatno zagrijati veseli ‘Cicibeli’.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...