Početna - IZDVOJENO - Proslave u Rijeci i okolici povodom Dana žena
foto: web

Proslave u Rijeci i okolici povodom Dana žena

Međunarodni dan žena obilježava se 8. ožujka svake godine, obilježava se cvijećem i poklonima.

I tako ove godine u Rijeci i okolici biti će različitih događanja, kao što su naprimjer:

Koncert Nene Belana i Fiumens Mediteran Orchestra, u 20 sati u Centru Zamet, a od 11 sati će darivati Riječanke ružama na Korzu te obići Riječko rodilište (u 10 sati).
U 16 sati u Domu za starije i nemoćne osobe Kantrida nastupa VIS Pešekani. Zelena stranka će danas od 11 sati na Korzu darivati Riječanke maćuhicama.
Besplatna antistresna plesna radionica u povodu Dana žena održava se danas u 18 sati, u organizaciji Centra »Sreća«. Prijave i info o mjestu održavanja na sreca@centarsreca.hr. Više informacija na www.centarsreca.hr.
Kika slavi Dan žena i poziva sve žene da od 10 do 14 sati dođu na besplatnu frizuru i savjetuju se sa stručnjacima iz 4looka o njezi kose, a prvih sto žena bit će darivano i cvijećem.
SDP – podružnica Matulji će od 9.30 sati u centru Matulja darivati žene sadnicama maćuhica. Katedra Čakavskog sabora Kostrena organizira u 18 sati u Narodnoj čitaonici Sv. Lucije program povodom Dana žena.
Ženska inicijativa HNS-a Bakar organizira povodom Dana žena danas od 9.30 sati na bakarskoj rivi darivanje svojih sugrađanki cvijećem i edukativnim knjižicama o preventivnoj zaštiti zdravlja žene.
Udruga Goranski koraci iz Delnica organizira u 19 sati u kavani Centar 7. književnu večer i izložbu.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...