Početna - GOSPODARSTVO - Prostori na atraktivnim lokacijama u Matuljima daju se u zakup
Općina Matulji

Prostori na atraktivnim lokacijama u Matuljima daju se u zakup

U samome centru Matulja dva poslovna prostora već su neko vrijeme prazna, otkada su ih vlasnici napustili krajem prošle godine. Jedan se prostor odnosi na bivšu ljekarnu koja se preselila u novootvoreni Centar primarne zdravstvene zaštite, a drugi prostor je okupirala trgovina s dječjom robom.

Općina Matulji raspisala je natječaj za davanje u zakup ova dva poslovna prostora, a svoje zakupce traže uz relativno povoljnu zakupninu, no ipak uz neke promjene.
Naime, prostor bivše ljekarne prenamijenjen je za obavljanje ugostiteljske djelatnosti, dok prostor od 38 m2 u kojem se prodavala dječja roba namijenjen trgovini na malo prehrambenih ili neprehrambenih proizvoda.

Natječaj će se provesti licitacijom, a rok za podnošenje prijava za sudjelovanje je 11. veljače do 12 sati, pri čemu se kao garantni polog uplaćuje jednostruki iznos početne mjesečne zakupnine. Najbolji ponuditelj djelatnost u poslovnim prostorima moći će početi obavljati od 1. ožujka.

Više detalja može se pronaći na službenim općinskim stranicama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...