Početna - IZDVOJENO - Prvenstvo Hrvatske u tenisu za veterane
Tenis Opatija

Prvenstvo Hrvatske u tenisu za veterane

Ovih dana, točnije, 26. kolovoza, u organizaciji Tenis kluba Opatija i Hrvatskog teniskog saveza veterana započet će 46. Međunarodno prvenstvo Hrvatske u tenisu za veterane.

Ovome prvenstvu u tenisu za veterane domaćin će biti Opatija, a mečevi će se igrati na terenima Tenis kluba Opatija i Tens kluba Marčeljeva Draga. Očekuje se preko dvjesto sudionika iz raznih zemalja kao što su  Italija, Rusija, Njemačka, Mađarska, Poljska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Velika Britanija, Češka, Luksemburg, Španjolska, Srbija, Slovačka, Rumunjska, Litva, Francuska, Australija i Hrvatska.

Turnir će trajati od 26. do 31. kolovoza, a natjecatelji će se natjecati u svim kategorijama seniora starijih od 35 godina, a postoji i superseniorska kategorija u koju se uključuju natjecatelji starosne dobi između 75 i 80 godina.

Između ostalog, ovaj turnir od prošle godine nosi naziv North Adriatic International Championship, a velik broj ljubitelja ovog sporta vraća mu se iz godine u godinu čemu u prilog svjedoči i činjenica da će ove godine na turniru nastupiti i nekoliko igrača koji ulaze u top deset svjetske veteranske rang liste.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...