Početna - IZDVOJENO - Planinarsko društvo poziva na radnu akciju
Planinarsko društvo Opatija

Planinarsko društvo poziva na radnu akciju

Jedna je od najstarijih udruga na području Grada Opatije poziva na radnu akciju uređenja dijela trase opatijske planinarske obilaznice – kanjona potoka Banina, u subotu, 31. kolovoza. Radovi će se izvoditi na dionici uz kanjon potoka Banine, iznad tunela Učka, s početkom u 8.30 sati.

Molimo sudionike da sa sobom ponesu vlastiti alat, po mogućnosti kramp, ali na odmet nisu veća motika, željezne grablje, lopata, macola i drugi teški alat potreban za zemljane radove na uređenju puta. Potvrdu o dolasku molimo najkasnije do srijede, 28. kolovoza radi lakše organizacije poslova, odnosno prehrane za sudionike. Molim da nam potvrde šaljete na elektroničku adresu Planinarskog društva ili da se javite u prostorije Društva u uredovno vrijeme. Radi onih koji ne znaju točnu lokaciju, ali i radi praktičnijeg organiziranja prijevoza do samog odredišta, okupljanje će biti u Veprincu, na Tumpićima (kraj kafića u blizini igrališta) u 8.00 sati. Koordinator na terenu bit će Boris Rumac, poručio je tajnik PD “Opatija” Igor Eterović.

Sjedište Planinarskog društva nalazi se u Vili Antonio, a uredovno vrijeme je srijedom od 19.00 do 20.00 sati.
E-mail: pdopatija@yahoo.com

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

TZ grada Opatija objavila Javni poziv – Potpore za turistička događanja u 2023. godini

Turistička zajednica grada Opatija je objavila Javni poziv za dodjelu potpora iz programa „Potpore za turistička događanja u 2023. g.“. ...