Početna - IZDVOJENO - Prvi hrvatski kečeri na   DARK  „O” METAL FESTU
Kečeri
web

Prvi hrvatski kečeri na   DARK  „O” METAL FESTU

Potpuno nova atrakcija na ovim prostorima donosi mnoštvo zabave, a spoj je sporta, akrobatike i umjetnosti. Hrvatski profesionalni wrestling šampioni Frozen Fire, Soul Reaper Suba, Balder The Infidel, Stevo, Chris Goldek, Arian, Double I i mnogi drugi donose posebno uvježbani repertoar poput kečerskih borbi iz osamdesetih i devedesetih godina, kada su Hulk Hogan, Undertaker, The Rock i ostali vladali svijetom.

Ovi mladi junaci profesionalno se bave hrvanjem od malih nogu i nakon mnogo godina vježbe i truda izlaze u javnost kako bi predstavili svoj talent svim ljubiteljima vratolomija. Uz to što se ponekad bacaju i s visine od čak 2 metra u ringu često koriste i razne rekvizite u borbi poput stolica, ljestvi i sl. Dolaze iz raznih gradove lijepe naše, a mogu se pohvaliti i ženskim članovima svog udruženja, talentiranim i beskompromisnim curama Tifa Lu i Suzana.
Iza sebe već imaju nekolicinu nastupa diljem Hrvatske, a ovo im je prvo pojavljivanje u Primorsko – Goranskoj Županiji. Za nastup u Rijeci na Dark O Metal Festu pripremili su poseban spektakularni show i obećavaju mečeve pune uzbuđenja i zabave.

Na posebnom prostoru Dark “O” Metal Festa (GLAM FLOOR) biti će postavljen veliki ring u kojem će se 14. i 15.08.2015. s početkom u 18h upriličiti pravi pravcati kečerski okršaj!
Cijena ovog specijalnog wrestling showa ulazi u cijenu ulaznice za Dark O Metal Fest. Dakle svi posijetitelji koji kupe ulaznicu za festival u Dallas Music Shopu Rijeka / Zagreb ili Dirty Old Shopu u Zagrebu imaju besplatan ulaz na show.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...