Početna - IZDVOJENO - Prvi međunarodni eko sajam „100% natural“ u Rijeci
web

Prvi međunarodni eko sajam „100% natural“ u Rijeci

Brojni izazovi modernog života kojima smo svakodnevno izloženi mnogima su povod za ponovno okretanje prirodi i zdravijem načinu konzumacije hrane i općenito življenja. Ekološka proizvodnja, energetska učinkovitost, prirodni proizvodi, radionice, degustacije, promocije i predavanja očekuju vas u travnju, u Rijeci, pod zajedničkim nazivnikom sajma 100 % Natural!

Klik marketing agencija  od 9. do 12. travnja 2015. organizira, u Tower Centru Rijeka, prvi po redu međunarodni sajam „100% Natural“, zamišljen po uzoru na svjetske sajmove, koji za cilj ima okupiti izlagače iz Hrvatske i regije. Putem zajedničkog nastupa proizvođača i ponuđača „100 % Natural“ promovirat će ekološku proizvodnju, energetsku učinkovitost, prirodne proizvode i vrhunske usluge te ih približiti građanima Hrvatske. Posjetitelji sajma moći će isprobati prirodne i zdrave domaće i strane proizvode na jednom mjestu te naučiti ponešto novo. Sajam će okupiti stručnjake iz područja bio proizvodnje i bio energetike te predstaviti inovativna rješenja i projekte vezane uz zaštitu okoliša.

Sajam će biti podijeljen u tri dijela: HRANA IZ PRIRODE (eko placa; proizvodi i usluge s eko certifikatom), UDOBNOST ŽIVLJENJA (prirodni materijali i ukrasi, energetska učinkovitost, recikliranje), LJEPOTA KROZ ZDRAVLJE (prirodni proizvodi za njegu kože, kose, aromaterapije, prirodna kozmetika, sport i rekreacija)

Interes izlagača za „100% Natural“ već sad je velik, te je sajam pozdravljen kao odlična i potrebna inicijativa. Prijave za sudjelovanje još uvijek traju, pa ukoliko želite postati djelom međunarodnog eko sajma „100% Natural“ prijavite se putem e-maila: info@klik-marketing.hr

Porast ekološke svijesti i brige za zdravlje dovodi do porasta potražnje za ekološkim, zdravim proizvodima, uslugama i atraktivnim rješenjima! Pronađite ih u Rijeci od 9. do 12. travnja na sajmu „100% Natural“.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...