Početna - IZDVOJENO - Pust 2015. & promocija novog albuma Koktelsa u Permanima okupila više od 1500 maškara
web

Pust 2015. & promocija novog albuma Koktelsa u Permanima okupila više od 1500 maškara

Maškarani centar Permani u subotu je bio do vrha ispunjen maškarama kojih se skupilo preko 1500! Svi skupa su uživali u fantastičnoj atmosferi uz Koktelse koji su i promovirali novi album “Čekaaaj”  i D’Beni band.

je bio centar svijeta ljubitelja maškara na ovom djelu planete. Više od 1500 veselih maškara uživalo je u vrhunskom štimungu kojeg su pripremili Koktelsi i D’Beni band, no ovo nije bio samo početak pusnih nemotarij već i koncertna promocija najnovijeg albuma Koktelsa pod nazivom ‘Čekaaaj’.

Sviralo se svašta, od pusnih hitova do popa, latina i funka i još mnogo toga što je prepuni maškarani centar držalo u izvrsnoj atmosferi i stalnom veselju!  Bogata ugostiteljska ponuda zadovoljila je svačiji ukus, a fast food Buddy iz Lovrana odatno je pojačao zadovoljstvo.

Dodijeljene su i nagrade, maskiranom pojedincu i grupi, a skupilo se posjetitelja od svugdje i iz Istre i Sovenije. Sigurni smo da ni naredne subote neće biti ništa manje veselo u maškaranom centru Permani.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Boćarski klub Opatija slavi 50. rođendan!

Obljetnicu obilježavaju uz 50. izdanje Međunarodnog turnira „Opatija“ 2021. na kojem sudjeluje 15 ekipa iz Italije, Crne Gore, Slovenije i ...