Početna - IZDVOJENO - Putokazi na terasi hotela Milenij
putokazi

Putokazi na terasi hotela Milenij

Kao i svake godine, na najpopularnijim terasama Milenij hotela organiziraju se glazbeno-scenske večeri na kojma nastupaju razni izvođači i zabavljači koji uvijek na sebi svojstven način znaju zabaviti odabranu publiku.
Tako će sutra, u organizaciji Milenij hotela, na terasi hotela Milenij nastupiti poznata riječka skupina Putokazi, koja svojom posebnošću i alternativnim izričajem uvijek iznova oduševi publiku svojim i glazbenim, ali i scenskim nastupom.
Putokazi su utemeljeni prije gotovo 20 godina, davne 1984. godine, a njihova utemeljiteljica Miranda Đaković i danas je na čelu ove riječke skupine.
Putokazi su, možemo reći, unikatna pojava na hrvatskoj glazbenoj sceni, koja ni u kojem smislu ne podliježe komercijaliziranom izričaju, odišu profesionalizmom i predanošću svome radu.
Njihovi nastupi uvijek su novi i zanimljivi, jer, osim višeglasnog pjevanja koje je iznimno kvalitetno, uvijek su popraćeni i scenskim nastupom koji plasira publici nove scenske pokrete i kostime.
Sigurni smo da će i njihov sutrašnji nastup na terasi hotela Milenij biti opet jedno zanimljivo putovanje te da će nas kao i uvijek iznova oduševiti.
Početak koncerta zakazan je za 21,00 sat.
Mjesto događaja: Opatija, Hotel Milenij.
Dobrodošli!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...