Početna - IZDVOJENO - Ususret LLF-u: Marley
Bob Marley Liburnia film festival

Ususret LLF-u: Marley

Ljetna pozornica Opatija ugošćuje program “Ususret Liburnia film festivalu” te će se povodom LLF-a u četvrtak, 15. kolovoza, prikazati biografski film o najpoznatijem reggae umjetniku svih vremena: Bobu Marleyju.
Za ovaj biografski glazbeni dokumentarac režiju potpisuje Kevin Macdonald, koji je ujedno i redatelj filmova poput dokumentarnog hita ‘Dodirnuti vrh’, pa i za Oscara nominiranog igranog filma ‘Last King of Scotland’.
Dokumentarac jednostavno nazvan “Marley” donijet će nam dva sata vrhunske reggae glazbe, ali i cjelovit prikaz Marleyjeva života, one dijelove koji nisu bili poznati široj javnosti već samo obitelji i najužim prijateljima, čija će se svjedočanstva iznijeti u ovom dokumentarcu.
Osim toga, ovo je prvi službeno odobreni biografski film o Robertu Nesti Marleyju, ikoni 20. stoljeća. Film također donosi i nikad ranije objavljene nastupe uživo te iscrpne snimke na kojima glazbenik iznosi svoje političke stavove, revolucionarne ideje i duhovna uvjerenja.
“Marley” je osvojio i nagradu publike na Washington DC Film Festu, a nominiran je za najbolji dokumentarac za nagradu BAFTA i od strane British Independet Film Awarda, te za Grammyja za glazbu.

Mjesto projekcije: Ljetna pozornica Opatija.
Cijena ulaznice: 25,00 kn.

Ugodno gledanje!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...