Početna - IZDVOJENO - Radionica: „VINO & KNJIGE SE VOLE“ autorice Ivane Grabar i Vina Pilato u sklopu prvog riječkog festivala vina WineRi 2017.
wineri

Radionica: „VINO & KNJIGE SE VOLE“ autorice Ivane Grabar i Vina Pilato u sklopu prvog riječkog festivala vina WineRi 2017.

Nakon uspješnih promocija nove knjige u Rijeci, Zagrebu, Vinkovcima, Kastvu i Puli autorica Ivana Grabar nastavlja s promocijama i druženjima s čitateljima.

Iduće posebno i vrlo neobično druženje je u formatu vinske radionice, a u sklopu prvog riječkog međunarodnog festivala vina WINE Ri 2017.

Sve promocije knjiga autorice prati partner, renomirani istarski vinar Vina Pilato. Autoricu i vinara veže posebnost i različitost, jedinstvenost, kvaliteta i ljubav prema onome što rade. A vino i knjige se vole 🙂

 Posebno za prvi riječki festival vina autorica Ivana Grabar, Vina Pilato te sommelier Sanja Markušić pripremili su 23.02. vinsku radionicu pod nazivom: “VINO I KNJIGE SE VOLE”

Druženje s istarskim vinarom, autoricom Ivanom Grabar / Pink Pen, te predavačicom Sanjom Markušić uz degustaciju najfinijih Pilato vina održati će se u srijedu 23.02. od 17:00 h u Muzeju Grada Rijeke u prizemlju pokraj Guvernerove palače.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...