Početna - IZDVOJENO - Radionice za učenike tijekom proljetnih praznika
Proljetna škola 2016

Radionice za učenike tijekom proljetnih praznika

Proljetna škola u Centru tehničke kulture Rijeka, koja se ove godine odvija od 21. do 24. ožujka, donosi četiri radionice za djecu i učenike – Fotomaheri, Videomaheri, Zagrebi za zabavu i Mali kreativci.

Ove proljetne praznike moći ćeš ojačati svoja programerska znanja, poboljšati razumijevanje fotografije ili videa, te se kreativno izraziti. Radionice su besplatne zahvaljujući financijskoj potpori Ministarstva socijalne politike i mladih te Grada Rijeke.

Na radionici Videomaheri polaznici će naučiti kako nastaje film od scenarija do montaže. Radionica je namijenjena učenicima svih razreda srednje škole.

Svi koji vole fotografiju te žele produbiti svoja znanja o fotografiji i njenoj obradi u programu Adobe Photoshop mogu upisati radionicu Fotomaheri. Radionica je namijenjena učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole.

Zagrebi za zabavu je radionica za učenike od 2. do 8. razreda osnovne škole. Programira se u programu Scratch. Želiš programirati, ali ti svi govore da si premali?! Zagrebi za zabavu i pokaži im suprotno.

A svi koji se vole kreativno izražavati mogu se uključiti u radionicu Mali kreativci. Radionica je namijenjena djeci predškolskog uzrasta te učenicima do 4. razreda osnovne škole. Sve što tvoje vrijedne ruke izrade, moći ćeš ponijeti kući.

Prostor CTK Rijeka je prilagođen i osobama s invaliditetom, zbog čega je Proljetna škola dostupna svima!Provjeri koje te radionice zanimaju, odgovara li ti termin održavanja radionice, je li radionica namijenjena tvojoj dobi i ispuni obrazac na Internet stranici CTK Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...