Početna - IZDVOJENO - Radman Josipoviću dostavio pitanja za sučeljavanje na HRT-u
web

Radman Josipoviću dostavio pitanja za sučeljavanje na HRT-u

U petak je na HRT-u u 20:00 sati održano zadnje sučeljavanje predsjedničkih kandidata uoči drugog kruga gdje su snage još jednom odmjerili Kolinda Grabar Kitarović i Ivo Josipović gdje nisu oba kandidata “igrala pošteno”!

Već smo svi dobro upoznati s činjenicom kako je ovo do sad najtjesnija i najnapetija utrka za mjestom Predsjednika Republike Hrvatske. Sve ankete do sad pokazale su kako je mala razlika među kandidatima i koliko su birači neodlučni. Sučeljavanja koja su se odvijala i koja smo svi pozorno pratili zapravo su najvažnija prezentacija Kolinde i Josipovića i sigurno su za mnoge birače bili odlučujuća karika u odluci. I kroz sučeljavanja mogli smo vidjeti i čuti odgovore kandidata desnice i ljevice, čuti njihova razmišljanja, vidjeti kako bi reagirali u različitim situacijama i što bi učinili po mnogobrojnim državnim pitanjima. Josipoviću se najviše zamjerala činjenica da nije znao dati odgovor na pitanje od iznimne važnosti, a to je Zašto bi birači trebali dati svoj glas njemu? 

Ankete pokazuju da je na posljednjem, onom HRT-ovom, sučeljavanju bio najbolje pripremljen, a saznali smo i razlog tome. Naime, Goran Radman, ravnatelj HRT-a i Josipovićev prijatelj uoči sučeljavanja dostavio mu je pitanja! Ovu informaciju smo dobili iz povjerljivih i pouzdanih izvora, a kako je već i poznato da je Josipović blizak s mnogim čelnim ljudima HRT-a ovo zapravo i ne čudi. Jedino je žalosno i nevjerovatno otužno da se čovjek koji je 5 godina obnašao dužnost Predsjednika Republike Hrvatske služi vezama, poznanstvima i prijateljstvima kako bi mogao dati odgovore na vrlo jednostavna ali važna pitanja poput gore navedenog Zašto bi glasali za njega?

Isto toliko koliko je jadno i tužno toliko je i realno jer ako u tih 5 godina nije učinio apsolutno ništa za građane i Republiku Hrvatsku kako bi mogao dati suvisao i zadovoljavajući odgovor. Hrvatska može bolje od toga da nas u očima svijeta i pred nama samima predstavlja čovjek koji je nepošten, koji je lažljivac i koji je prepun veza kojima skriva svoju nesposobnost i neznanje. Već smo objavljivali članke kojima se ove riječi dokazuju i kojima se dokazuje još mnogo više toga o čovjeku i osobi koja je obnašala dužnost Predsjednika Republike Hrvatske, a koji nije želio i nije znao učiniti nešto više i nešto bolje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...