Početna - IZDVOJENO - Recite da ste ‘Protiv’: Avatarom na Facebooku i Twitteru
twibbon protiv
fotomontaža-screenshot twibbon.com

Recite da ste ‘Protiv’: Avatarom na Facebooku i Twitteru

Kampanja “Ja glasam protiv” pokrenuta putem servisa za obilježavanje avatara Twibbon u samo sat vremena već ima 460 korisnika koji su na svoje profile na društvenim mrežama jednostavnom vizualnom porukom “Protiv” dali do znanja da će na referendumu o braku glasati Protiv ustavnog određivanja braka kao zajednice muškarca i žene.

Referendum će biti proveden 1. prosinca nakon što je inicijativa “U ime obitelji” skupila potrebne potpise, iako se čini da su volonteri inicijative do potpisa dolazili itekako upitnim metodama kako bi doveli do zabrane istospolnih brakova u Hrvatskoj.

Twibbon za “Ja glasam protiv” omogućava svim korisnicima društvenih mreža da putem svojih slika na Twitteru i Facebooku jasno daju do znanja kako misle glasati 1. prosinca, a kako inicijator navodi na servisu: da pokažu da su protiv stvaranja podjele unutar hrvatskog društva na poželjne i nepoželjne. Kampanju možete aktivirati putem Twibbona.

(I:netokracija.com)

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...