Početna - IZDVOJENO - Reiner: Populistički potezi vladajućih mogu zavarati samo naivne!
reiner
web

Reiner: Populistički potezi vladajućih mogu zavarati samo naivne!

”Vladajući se sada suočavaju sa 10 tisuća gladne djece, i sada mjesec dana pred izbore najedanput otkrivaju da su socijal demokrati, i da oni moraju biti socijalni, te povlače neke populističke poteze koji mogu zavarati samo naivne, jer ih u konačnici nemaju vremena provesti. Sve što rade zapravo oduzimaju sljedećoj vladi financijski, a drugo, svima je potpuno jasno da kad nešto radite mjesec dana pred izbore, a mogli ste to raditi i četiri godine prije, zašto to radite sada”, rekao je Željko Reiner na mini klauzuri HDZ-a I. izborne jedinice u Zagrebu

Osim koordinatora I. izborne jedinice akademika Željka Reinera, u prepunoj dvorani prisutnima su se obratili zamjenik koordinatora I. izborne jedinice Ivan Čelić te voditelj I.

Ivan Čelić u svom se govoru osvrnuo na analizu koalicijskog potencijala, te izjavio da vjeruje da će domoljubna koalicija u I. izbronoj jedinici imati pobjednički rezultat.

Voditelj I. izborne jedinice i predsjednik Vijeća gradske četvrti Maksimira Stanko Gačić izvjestio je o stanju i dosadašnjim rezultatima I. izborne jedinice te organizaciji kampanje kroz faze, zadaće i rokove.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Obavijest – naplata naknade Hrvatskih voda za uređenje voda

Grad Opatija je od 2020. godine, sukladno zahtjevu Hrvatskih voda, preuzeo poslove naplate naknade za uređenje voda, koja se naplaćuje ...