Početna - GLAZBA - RetrOpatija u prilagođenom formatu ove godine „seli“ u kolovoz

RetrOpatija u prilagođenom formatu ove godine „seli“ u kolovoz

Iako Turistička zajednica grada Opatije neće moći organizirati koncertne aktivnosti na klasičan način, pozitivna atmosfera RetrOpatije neće izostati niti 2020. godine. Prilagođena novonastalim okolnostima, najpopularnija opatijska manifestacija održat će se u kolovozu.

foto studio la vie

Opatija – Ove godine RetrOpatija neće biti u mogućnosti napuniti Opatiju ljudima, ali moći će napuniti ljude pozitivnim emocijama i dobrim vibracijama te proširiti odličnu atmosferu do svih ljubitelja mode i glazbe zlatnih dekada dvadesetog stoljeća. Upravo zato, Turistička zajednica grada Opatije donijela je odluku kako se RetrOpatija neće otkazati, već će se prilagoditi uvjetima „novog normalnog“ i održati u drugačijem obliku u kolovozu.

– Najvažniji dio RetrOpatije nije samo glazba, ples, moda, nego ta vrhunska atmosfera koja je vladala gradom punim ljudi, radost i povezanost među ljudima koji su omogućili da RetrOpatija postane jedna od najboljih manifestacija u Hrvatskoj. Zbog postojećih mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom, RetrOpatija se neće moći održati na način na koji smo navikli već ćemo je morati prilagoditi važećim uvjetima, kazala je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

Umjesto gužve na glavnoj ulici i pod velikom disko kuglom na Ljetnoj pozornici, u Opatiji će se u „retro-štihu“ družiti uz nešto više fizičke distance, ali ništa manje veselja i dobre atmosfere. Grad će tako ponovo biti ispunjen izvrsnom glazbom i hitovima prošlih vremena, a program će se dijelom odvijati i u „digitalnim sferama“.

Ove godine, pogotovo dok još nije poznata konačna varijanta zaštitnih mjera pri organizaciji događanja, RetrOpatija će se morati prilagoditi novim okolnostima.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Jačanje zdravstvene i gastro destinacije, digitalizacija i zeleni razvoj Opatije

U Gradskoj vijećnici održan drugi radni sastanak zamjenika gradonačelnika Emila Priskića i stručnih službi Grada Opatije s predstavnicima tvrtke Gitone ...