Početna - IZDVOJENO - Riječani će moći prvi osjetiti i najnoviji 4DX efekt kišne oluje i to ovu nedjelju
4dx-1

Riječani će moći prvi osjetiti i najnoviji 4DX efekt kišne oluje i to ovu nedjelju

Najnovija 4DX dvorana gledateljima pruža potpuno uključujuće kino iskustvo i osjećaj da su dio filma

Blitz-CineStar, najuspješniji i najveći regionalni kinoprikazivač, 12. prosinca 2016. godine u Rijeci, u sklopu svog postojećeg i Riječanima dobro poznatog CineStara u Tower centru, otvara 4DX dvoranu s kapacitetom od 80 sjedala.

Najnovija 4DX dvorana, druga po redu u Hrvatskoj, nakon zagrebačke, zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i specijalnim okolišnim efektima, gledateljima pruža potpuno uključujuće kino iskustvo i osjećaj da su dio filma. Posjetitelji će gledajući film imati osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pomičnim sjedalima, efektima poput mirisa, vjetra, vode, magle i mjehurića te posebnim svjetlosnim efektima koji će svakom gledatelju pružiti filmski doživljaj koji zaokuplja svih pet osjetila. Riječani će moći prvi osjetiti i najnoviji 4DX efekt kišne oluje.

Među filmovima koji će se moći pogledati u novom 4DX formatu naći će se veliki filmski hitovi poput Rogue One: Priča iz Ratova Zvijezda, Vaiana, Potraga za mitskim otokom, Čudesne zvijeri i gdje ih naći, Assassin’s Creed ..

Blitz-CineStar je svoju prvu 4DX dvoranu otvorio u zagrebačkom CineStaru Arena IMAX, nedavno je u Novom Sadu otvorena i druga 4DX dvorana u regiji, a Rijeka se upisala kao treći grad u ovom dijelu Europe koji se može pohvaliti svjetskom kino atrakcijom.

Ukupno gledajući, Blitz-CineStar multipleksi u regiji trenutno broje 110 dvorana s gotovo 19.000 sjedala, što Blitz-CineStar s očekivanih gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u ovom dijelu Europe koji kontinuirano ulaže u širenje mreže. Osim toga, među najbolje svjetske kinoprikazivače svrstava ga i opremljenost kino dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je Blitz-CineStar ekskluzivno publici ponudio najsuperiornije kino-formate IMAX i 4DX te je u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za produkciju promo videa projekta “Povežimo se baštinom”

Turistička zajednica grada Rijeke objavila je Natječaj za produkciju promotivnih videa (Nabava 31 – grupa 5) u sklopu projekta Povežimo se ...