Početna - IZDVOJENO - Prijavite za volontiranje u riječkom Klubu mladih!
klub-mladih-rijeka

Prijavite za volontiranje u riječkom Klubu mladih!

Povodom 5. prosinca, Međunarodnog dana volontera, Klub mladih Rijeka objavio je javni poziv volonterima za volontiranje u Klubu mladih Rijeka kojeg prenosimo u cijelosti:

„Klub mladih Rijeka otvara novu priliku svim mladima željnim promjene, stjecanja iskustva, znanja i poznanstava kroz volontiranje. Volontirati se može na tri područja:

• organiziranje aktivnosti u Klubu mladih Rijeka (pomoć u osmišljavanju i organiziranju programa, akcija i inicijativa),

• pisanje izvještaja-fotografiranje-snimanje za medije i društvene mreže o događanjima u Klubu i gradu,

• osmišljavanje i kreiranje projekata za mlade na razini grada, županije, države ili EU.

Volontirajući u Klubu mladih dobivaš priliku za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, upoznavanje zanimljivih ljudi i ostvarivanje korisnih kontakata. Imat ćeš priliku sudjelovati u humanitarnim akcijama a u pozitivnom okruženju s mladim i vrijednim ljudima stjecat ćeš nove kompetencije te ćeš postajati sve samopouzdaniji i opušteniji u javnim nastupima.

Imat ćeš priliku ostvariti svoju kreativnost, podijeliti je s drugima te ostvariti svoje ambicije i želje kroz rad u Klubu.

Klub mladih Rijeka organizirao je stručno vodstvo, adekvatne prostore i sredstva za realizaciju Vaših ideja! Ako se želiš upustiti u avanturu, prijavi se za volontiranje na klubmladihrijeka@gmail.com.

U e-mailu navedi ime, prezime i svoje godine te objasni u kojem području želiš volontirati i zašto. Prijave traju do 20. prosinca 2016. godine“, stoji u Javnom pozivu Kluba mladih Rijeka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...