Početna - IZDVOJENO - Riječka grupa “Grč” proslavila 31. rođendan
foto: web

Riječka grupa “Grč” proslavila 31. rođendan

Legendarna riječka grupa “Grč” jučer je proslavila svoj 31. rođendan. Kao rođendanski poklon riječani su dobili dokumentarni fil o sebi samima pod nazivom “Zoffski Grč” redatelja Zorana Kreme. Premijera filma odigrala se sinoć u u 20 sati u Art-kinu Croatia.

Film Zorana Kreme prati dogodovštine kultne riječke rock-skupine na njihovim koncertima i putovanjima. Zoffski Grč dokumentarni je film o kontroverznom frontmenu Grča, koji upravo 29. studenog 2013. godine slavi 31 godinu beskompromisnog postojanja. Zoran Štajduhar Zoff poznat je kao najsuroviji među našim rock-pjesnicima, a njegov osebujan scenski nastup unikat je i u svjetskim razmjerima te mu je priskrbio odrednicu nepristupačnog grubijana. Film otkriva i drugu stranu priče.

Film će ponovno bit prikazan još i večeras te sutra navečer u 20:30 u Mini Art-kinu. Film su sufinancirali Grad Rijeka i Hrvatski audiovizualni centar.

Izvor: RadioRijeka

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...