Početna - IZDVOJENO - RIJEČKA ZVEČKA VOL. 2 Vežičke ljetne noći
riječka zvečka

RIJEČKA ZVEČKA VOL. 2 Vežičke ljetne noći

https://www.facebook.com/rijeckazvecka01/

Evo nam novog razloga da ovaj četvrtak Riječani masovno pohode park Riječke Zvečke.

Na Riječku zvečku u četvrtak, 28. srpnja, sa samog vrha domaće pop scene dolazi elektro-akustična pop glazbena atrakcija DETOUR.

U subotu, 30. srpnja u našem parku ugošćujemo Humanitarnu modnu reviju.

U četvrtak, 28. srpnja, Riječka Zvečka ugostit će grupu Detour veliklu glazbenu pop atrakciju.

Uz dosadašnje hitove poput “Plešem sama”, “Srce veliko”, “Daleko”,”Snijeg”, Ljeto počinje i druge Detour ima novi singl „Zaljubila sam se“i zvuče zaista odlično.

Vidimo se u četvrtak!

Početak programa u 21 sat, ulaz slobodan!

Detour je danas prepoznatljiv među poklonicima kvalitetnog, suvremenog, elektro – akustičnog pop zvuka u koji se povremeno umiješa i drum’n’bass, a u recentnije vrijeme u nekim stvarima i poneka country nota. Njihova snaga nije samo u najnovijim uradcima jer među nositeljima koncertnih nastupa su se našle i pjesme starijeg datuma poput “Ljeto počinje”, “Mjesec”, “Gledano sa strane” i “Prijatelj”. Ipak, treći, aktualni, studijski album…

…”A što ak’ ja…” pokazao se prijelomnim stvorivši od benda veliku glazbenu pop atrakciju u regiji, otvorivši im veliki broj koncertnih nastupa i priznanja. Materijal, nošen najviše hit singlovima “Srce veliko”, “Snijeg”, “Daleko” i “Plešem sama”, osigurao je Detouru top mjesto u većini godišnjih izbora, te Porina za najbolji pop album u 2014. godini. Početkom 2016. godine s najnovijim hit singlom ‘Zaljubila sam se’ na najbolji mogući način  otvorili su svoju slavljeničku godinu u kojoj obilježavaju deset godina rada istovremeno najavivši novi ciklus u radu same grupe.

Izdvojeno iz recenzija:

‘Album koji bi mogao Detour prometnuti u jedan od najtraženijih domaćih sastava’ – Aleksandar Dragaš, Jutarnji list

‘Bez ijedne slabe točke, svih 12 brojeva na albumu zaslužili su palac gore, radijsku eksploataciju umjesto šrota koji se obično tu vrti i pune koncerte. Pop se vratio!’ – Zlatko Gall, Slobodna Dalmacija

 ‘…ljepota njihove glazbe nadilazi klasičan pop zvuk jer u svoju glazbu ubacuju razne trikove poput bossa nove, folka i sitne doze elektronike, pa svakom pjesmom zvuče drugačije i svježe, lepršavo i moćno’  – Siniša Miklaužić, muzika.hr

 ‘…doslovno vas tjera na opetovano slušanje i potvrđuje Detour kao jedan od najkvalitetnijih domaćih pop bendova.’– Vedran Harča, Rolling Stone.

RIJEČKA ZVEČKA:

Mjesto održavanja : park na križanju Kvaternikove i ulice Martina Kontuša (park preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River).

Ova dobra kvartovska priča koja je ustvari prerasla u veliko riječko ljetno događanje, ovog ljeta ima bogat program tijekom lipnja, srpnja i kolovoza.

Udarni programski dan je četvrtkom koji je rezerviran za live nastupe renomiranih izvođača a subota za ostale programe.

Za Srpanj Zvečka još najavljuje:

 

  1. srpnja, četvrtak – sa samog vrha domaće pop scene dolaze nam Detour
  2. srpnja, subota – Humanitarna modna revija i East River band

Caffe bar East River – Rijeka

Ukoliko ste ljubitelj dobre pive, volite šarene koktele, opustiti se uz dobru kavu ili obnoviti snagu svježe cjeđenim sokom na pravom ste mjestu, sa terase East Rivera koja se naslanja na park i u samom parku možete uživati u svim koncertima, dobroj glazbi, veseloj atmosferi koju će Riječka zvečka proizvoditi u velikim količinama!

Zato dođite, pjevajte, volite se, dovedite i društvo…i uživajte!

Vidimo se na Riječkoj zvečki 2! Ulaz na sve programe je slobodan.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...