Početna - IZDVOJENO - Riječki sajam poslova danas će ugostiti oko 70 izlagača
posao

Riječki sajam poslova danas će ugostiti oko 70 izlagača

Na Sajmu poslova u Rijeci, koji će se u Sveučilišnom kampusu na Trsatu održati 12. travnja, sudjelovat će 70-ak izlagača – predstavnika poslodavaca, poduzetničkih inkubatora i učilišta, najavljeno je na konferenciji za novinare u riječkom Regionalnom uredu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Sajam poslova organizira se u suradnji s lokalnom zajednicom – Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom, predstavnicima lokalne vlasti – županija i gradova, Razvojnom agencijom, institucijama za obrazovanje odraslih i slično, tj. sa svima onima koji utječu na razvoj tržišta rada i koji mogu pridonijeti što boljoj realizaciji ciljeva ove manifestacije.

Kroz Sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje potiče direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. U okviru Sajmova poslova organizirat će se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine i prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetitelji.

HZZ poziva nezaposlene osobe, poslodavce, učenike, maturante, studente i sve koji su zainteresirani za aktivno uključivanje na tržište rada da posjete Sajam.

RIJEKA – 12. travnja 2016.
Zgrada sveučilišnih odjela, Radmile Matejčić 2, Rijeka (Sveučilišni kampus na Trsatu)

 

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

117 stipendista Grada Opatije u tekućoj školskoj/akademskoj godini

Grad Opatija će u tekućoj školskoj/akademskoj godini imati čak 117 stipendista. Temeljem pristiglih prijava odobreno je 45 učeničkih stipendija, 61 studentska stipendija, ...