Početna - IZDVOJENO - Rijeka ima Bowling Centar
bowling

Rijeka ima Bowling Centar

 U prostoru Happy Land igraonice na 4. katu Tower Centra Rijeka ovoren je Bowling Centar otvoren. Happy Land graonica u ovo  blagdansko vrijeme pretvorena je u Tower WinterLand! Rijeka je tako od sad bogatija za ovu fantastičnu zabavu kojoj će sigurno pohrliti brojni parovi, prijatelji i obitelji. Američki bowling, naime, svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih, a posebnim dijelom pod nazivom cosmic ili disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave i večernjeg izlaska.

Sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekati će educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari bowlinga. Za odrasle je, u riječkom Bowling Centru posebno osmišljen party četvrtkom, od 20 do 22 sata kad možete doći na RETRO DISCO BOWLING – DJ/Live Music After Party.

Osim Bowling Centra, u Tower WinterLandu, (u prostoru Happy Landa) na 4. katu Tower Centra Rijeka, možete uživati i u brojnim drugim atrakcijama, velikog klizališta na zatvorenom, uz posebnu ledenu stazu, koja je još veća u odnosu na prošlogodišnju, veliki dječji zabavni centar, ukusnu gastronomsku ponudu i brojna zabavna događanja.

Dodajmo da se u Tower WinterLandu uz klizanje i bowling nastavlja zanimljiv program .Tako se svakog dana u poslijepodnevnim satima (16-20) možete doći fotografirati s Djedom Božićnjakom, a zabava u Tower Winterlandu nastavlja se za Badnjak, od 10 -14 sati, Božićnom predstavom, radionicama, mini facepaintom i neizbježnim druženje sa Djedom Božićnjakom. Najmlađi su također pozvani srijedom na radionice HAPPY SRIJEDA na kojima će se izrađivati i ukrašavati kuglice za bor, pisma Djedu Božićnjaku, čestitke za Božić, a tu je još i Božićni koncert iznenađenja, 26.12. u 19 sati, dječji doček Nove Godine, 31.12. od 10-14 sati, te završni party na ledu, u siječnju. Odrasli, uz već spomenuti RETRO DISCO BOWLING četvrtkom, mogu svoj gušt pronaći svake srijede uz „DISKO NA LEDU“ – DJ/Live Music After Party 20 do 22.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...