Početna - IZDVOJENO - Rijeka – Cibalia 2:0
nk-rijeka
foto: HNK Rijeka

Rijeka – Cibalia 2:0

Rijeka je od prve minute krenula po pobjedu. Cibalia se uglavnom branila i nakon nekoliko prilika na samom otvaranju stigao je pogodak u 18. minuti.

Bradarić se našao u odličnoj poziciji, ali njegov udarac obranio je vratar Matković. Bradarić je u nastavku akcije proigrao Mateija kojeg je Zgrablić srušio – jedanesterac za Rijeku.

Gorgon je preuzeo odgovornost u 18. minuti i poentirao – 1:0. Austrijski napadač izjednačio se s Romanom Bezjakom na vrhu ljestvice strijelaca sa sedam postignutih golova.

Samo šest minuta kasnije Rijeka je udvostručila prednost. Matei je krenuo u još jedan prodor, a Karačić ga je srušio u kaznenom prostoru.

Izvođač je ovoga puta bio Matei koji je također bio siguran – 2:0.

Cibalia je najveću priliku u prvom dijelu imala u 22. minuti kada je Baša pobjegao obrani Rijeke, ali njegov udarac iz izgledne pozicije otišao je pored gola.

U nastavku utakmice Rijeka je čekala svoju priliku, prva je stigla u 50. minuti kada je Mišić pronašao Gorgona koji se našao u dobroj situaciji, ali vratar Matković obranio je pokušaj.

Cibalia je u drugom dijelu postala konkretnija u napadu, ali riječka obrana bez većih problema otklonila je sve pokušaje.

Najveću priliku u drugom dijelu Rijeka je imala u 84. minuti. Gorgon je pobjegao obrani Cibalije i izašao sam pred vratara Matkovića koji je sjajno reagirao.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...