Početna - IZDVOJENO - Rijeka – Cibalia: statistika u egalu, kvaliteta na strani Rijeke
rijeka-cibalija

Rijeka – Cibalia: statistika u egalu, kvaliteta na strani Rijeke

Cibalia je jedna od tri momčadi (Slaven Belupo, Inter) što je ove sezone Rijeci uspjela otkinuti dva boda u prvenstvenim ogledima.

Rijeka i Cibalia odigrali su dosad 51 utakmicu. Riječki nogometaši slavili su u 19 navrata, 17 ogleda okončano je remijem dok je Cibalia upisala 15 pobjeda. U tom periodu Rijeka je postigla 62, a primila 57 golova u međusobnim ogledima.

Prije ovosezonskog ogleda u Vinkovcima što je okončan remijem (0:0) Rijeka i Cibalia posljednji put igrale su u sezoni 2012./2013. s obzirom da se vinkovački sastav proteklih godina natjecao u nižem rangu.

Statistika otkriva da je Rijeka u posljednjih deset utakmica samo jednom svladala Cibaliju, pet ogleda završeno je remije, a Cibalia je upisala četiri pobjede. Sve je to u konačnici samo statistika jer kvaliteta je u ovom trenutku na strani Rijeke.

Najviše nastupa u međusobnim ogledima ima Ivan Maroslavac (20), dok su najbolji strijelci Senad Brkić (6) i Ahmad Sharbini (5). Kada su u pitanju treneri u međusobnim ogledima momčadi su najviše vodili Nenad Gračan i Stanko Mršić koji su u deset navrata sjedili na klupi.


 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kastavski umirovljenici završili tečaj informatike

Dvadesetak članova Udruge umirovljenika i starijih osoba Kastav završilo je program informatičkog obrazovanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture PGŽ-a. U ...