Početna - IZDVOJENO - Rijeka domaćin Svjetskog prvenstva u boćanju za seniore!

Rijeka domaćin Svjetskog prvenstva u boćanju za seniore!

Predajom zastave Međunarodnog boćarskog saveza Rijeka je službeno postala domaćin Svjetskog prvenstva seniora u boćanju 2015., koje će se u rujnu održati u Rijeci te na Čavlima i Viškovu. Zastavu je gradonačelniku Rijeke Vojku Obersnelu predao predsjednik Hrvatskog boćarskog saveza Dragan Putica. Na primopredaji zastave bili su prisutni i predsjednik Boćarskog saveza grada Rijeke Damir Jasić, tajnik Boćarskog saveza Primorsko-goranske županije Sanjin Linić te Igor Načinović, pročelnik Odjela gradske uprava za sport i tehničku kulturu.

Svjetsko prvenstvo u boćanju održat će se od 20. do 26. rujna na tri lokacije, i to u Boćarskom centru Podvežica u Rijeci te u boćarskim dvoranama Hrastenica na Čavlima i Marinići na Viškovu. Na prvenstvu, u sklopu kojeg će se održati i Kongres Međunarodnog boćarskog saveza, očekuje se dolazak između 230 i 250 učesnika iz 35 do 40 zemalja svijeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(FOTO) Učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa”

Vrijedni učenici Ugostiteljske škole Opatija priključili su se projektu volonterskog maratona mladih “72 sata bez kompromisa” u Rijeci. Učenici slastičari ...