Početna - IZDVOJENO - Rijeka – Hajduk 1:0
HNK Rijeka
arhiva

Rijeka – Hajduk 1:0

Nogometaši Rijeke pobijedili su Hajduk 1:0 u utakmici 24. kola MAXtv Prve lige i tako drugi put ove sezone svladali splitskog rivala.

Rijeka je povela u 48. minuti što se pokazao ključan trenutak utakmice. Matei je izveo jedan od mnogih kornera, najviši je bio Miral Samardžić, a lopta se na putu do gola odbila od Jeffersona i završila u mreži – 1:0.

Nakon kratkog ispitivanja snaga Rijeka je krenula. U osmoj minuti Ristovski je ubacio s desnog boka, Balaj ostao sam na nekoliko metara, ali je udarac glavom otišao pored vratnice.

Četiri minute kasnije odličan dupli pas Ristovskog i Bezjaka otvorio je prostor za Ristovskog čiji je udarac s 20 metara završio na gredi. U 18. minuti Rijeka opet prijeti, Matei je lijepo ubacio, a udarac glavom Samardžića očistio je Jefferson.

Nova velika prilika stigla je u 25. minuti. Ristovski se našao u odličnoj poziciji, ali odlučio je poslužiti Bezjaka čiji je udarac išao ravno u Kalinića. Samo minutu kasnije uslijedila je nova lijepa akcija.

Jednu visoku loptu Gavranović je glavom spustio za Bezjaka čiji je sjajan udarac s 18 metara efektnom paradom obranio Kalinić. Ni tu nije bio kraj prilikama za Rijeku. Jedan od mnogih ubačaja u 32. minuti stigao je do Bezjaka čiji je udarac odsjeo na spojnici grede i vratnice.

U nastavku ogleda Rijeka je iskoristila jednu od prvih prilika i povela, ali u 62. minuti Mate Maleš zaradio je drugi žuti karton i tako se otvorila prilika gostima da pokušaju nešto u posljednjih 25 minuta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...