Početna - IZDVOJENO - Rijeka osvojila bod
Betis Rijeka
Foto: AFP

Rijeka osvojila bod

Rijeka je odigrala 0-0 s Betisom u Sevilli.

Utakmica je obilovala udarcima, od njih 28, čak 11 je bilo od Kekovih izabranika, ali niti jedan nije bio dovoljno precizan. Domaći su imali prividnu inicijativu, kornere, ali najbolju šansu u 1. poluvremenu u 28. minuti Leon Benko.

Riječani su bili blizu prve pobjede nekog hrvatskog kluba u Španjolskoj, ali ta rubrika ostaje prazna i u 16. dvoboju na njihovom tlu.

Sada se okreću HNL-u i Jadranskom derbiju već u nedjelju. Bit će im to 32. utakmica u samo šest mjeseci, a onda mogu na zasluženi odmor uz nova, korisna iskustva iz Europske lige.

»Bijele« je na posljednjoj ovogodišnjoj europskoj utakmici bodrilo oko 400 navijača. Dio njih (pedesetak), mahom predstavnika sponzora i gostiju kluba,  bio je smješten u prvim redovima zapadne, odnosno glavne tribine stadiona »Benito Villamarin«, a većina njih  na najvišem, trećem prstenu, sjeverne tribine.

Budući da su i novinari imali tu nesreću da utakmicu moraju gledati s trećega prstena pripadnici Armade imali su bolji pogled na grad nego na zbivanja na travnjaku. Sevilla »by night« umjesto pravog nogometnog užitka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Radovi na uređenju Ulice R.K. Jeretova gotovi do 5. ožujka

Po najavi dobivenoj od Županijske uprave za ceste, radovi na uređenju ulice Rikarda Katalinić Jeretova trajati će do 5. ožujka.“Do ...