Početna - IZDVOJENO - Rijeka osvojila bod
Betis Rijeka
Foto: AFP

Rijeka osvojila bod

Rijeka je odigrala 0-0 s Betisom u Sevilli.

Utakmica je obilovala udarcima, od njih 28, čak 11 je bilo od Kekovih izabranika, ali niti jedan nije bio dovoljno precizan. Domaći su imali prividnu inicijativu, kornere, ali najbolju šansu u 1. poluvremenu u 28. minuti Leon Benko.

Riječani su bili blizu prve pobjede nekog hrvatskog kluba u Španjolskoj, ali ta rubrika ostaje prazna i u 16. dvoboju na njihovom tlu.

Sada se okreću HNL-u i Jadranskom derbiju već u nedjelju. Bit će im to 32. utakmica u samo šest mjeseci, a onda mogu na zasluženi odmor uz nova, korisna iskustva iz Europske lige.

»Bijele« je na posljednjoj ovogodišnjoj europskoj utakmici bodrilo oko 400 navijača. Dio njih (pedesetak), mahom predstavnika sponzora i gostiju kluba,  bio je smješten u prvim redovima zapadne, odnosno glavne tribine stadiona »Benito Villamarin«, a većina njih  na najvišem, trećem prstenu, sjeverne tribine.

Budući da su i novinari imali tu nesreću da utakmicu moraju gledati s trećega prstena pripadnici Armade imali su bolji pogled na grad nego na zbivanja na travnjaku. Sevilla »by night« umjesto pravog nogometnog užitka.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...