Početna - IZDVOJENO - Rijeka – Split 1:1
rijeka split
web

Rijeka – Split 1:1

Nogometaši Splita odnijeli su bod s Kantride. U prvom poluvremenu utakmice bila je samo jedna dobra prilika i to pri kraju prvog poluvremena ali  bila je dovoljna gostima da ostanu neporaženi na Kantridi u utakmici u kojoj je Rijeka imala dominaciju od početka pa sve do kraja.

Inicijativa Kekove momčadi bila je posebno izražena u drugom poluvremenu kada su sjajni vratar Splita Danijel Zagorac i greda sačuvali gostima remi. Novi pogodak Andreja Kramarića u 55. minuti na kraju je bio dovoljan tek za podjelu bodova.

Trener Matjaž Kek najviše žali zbog nespretno primljenog pogotka koji je, na kraju, odnio dva boda.

– Izgubili smo dva boda ali posebno drugo poluvrijeme bilo je na pravoj razini i to je ono na čemu moramo ustrajati. Kada 15 puta u poluvremenu pucaš na gol od čega 11 puta u okvir onda je to i kvaliteta suparnika da se obrani. Uložili smo silan trud da izjednačimo, ali nekada fali malo sreće, nekada malo više agresije u zadnjih 20 metara… Igrači su dali sve od sebe i čestitam im na tome… – zaključio je Matjaž Kek.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...