Početna - IZDVOJENO - Rijeka poljubaca na Korzu
okvir2

Rijeka poljubaca na Korzu

Ovog Valentinova uronite u Rijeku poljubaca i proslavite ljubav na Korzu uz Soundset Trsat!

Bliži se Valentinovo, mnogi će reći još jedan konzumeristički i uvozni „blagdan“ pa ipak, zaljubljenost i ljubav nikome nisu strani pojmovi, kao ni dobro raspoloženje! Dok se mnogi zamaraju savršenim poklonom za Valentinovo, a ostali glasno negoduju zbog konzumerizma – Soundset Trsat sačuvat će vaše novčanike i ponuditi vam drugačiju proslavu ljubavi – onu koja će vas na to podsjećati svakog dana, a ne samo 14. veljače te uz koju ćete zasigurno stvoriti neke nove i lijepe uspomene.  Dobrodošli su i svi oni koji će ljubav tek okusiti, kao i oni koji su spremni za neke nove priče i avanture!

U četvrtak, 11. veljače od 10:30 do 11:30 prošetajte riječkim Korzom i potražite dobro raspoloženu ekipu Soundset Trsata! Svi zaljubljeni, sretno ili nesretno, parovi, prijatelji i prijateljice, roditelji i djeca pozvani su „uokviriti“ svoju ljubav i možda osvojiti nagradu – putovanje u Veronu, epicentar davno opjevane ljubavi između Romea i Julije.

Sve što trebate je doći na Korzo, pronaći ekipu Soundset Trsata koja će u rukama nositi upečatljiv okvir za fotografiranje, fotkati se i uz malo sreće i puno „lajkova“ na Facebook stranici Soundset Trsata osvojiti putovanje u Veronu. Putuje se na samo Valentinovo – 14. veljače. Osim putovanja u Veronu, slušatelji Soundseta u Rijeci poljubaca mogu osvojiti wellness vikend za dvoje. Na besplatni 0800 1881 mogu ostaviti svoju glazbenu želju i poruku najkasnije do četvrtka 11.2. u 23 sata. Pjesme i poruke puštat će se u petak 12.2. u programu Soundset Trsata.

Detalje nagradne igre i putovanja možete pronaći na Facebooku Soundset Trsata, čuti na 87,6 ili 91,0 MHz a ono što vam u četvrtak treba je dobro raspoloženje i vama draga osoba- dečko, cura, muž, žena, dijete, majka, otac, prijatelj, prijateljica, baka…ne ulazimo u vaš izbor. Vrijeme će nas taj jedan dan pomaziti, kažu, a ljubav je svevremenska i bezgranična i o prognozi neovisna!

Vidimo se u Rijeci poljubaca na Korzu, u četvrtak, 11.2.2016. od 10:30 -11:30.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...