Početna - IZDVOJENO - Rijekatekstil Domus ujutro otvorio novu prodavaonicu, popodne je zatvorio
Rijekatekstil
foto. web

Rijekatekstil Domus ujutro otvorio novu prodavaonicu, popodne je zatvorio

Rijekatekstil Domus u vlasništvu Mirka Pavičića postigao je svjetski rekord u otvaranju i zatvaranju prodavaonice u Ulici Ante Starčevića 4. Ta tvrtka je krenula u prenamjenu poslovnog prostora koji ima u zakupu i to nije ništa neuobičajeno. Neuobičajeno je da se prodavaonica otvori bez odobrenja o prenamjeni koji daje odjel gradske uprave za poduzetništvo Grada Rijeke.

Tijekom jutarnjih sati prodavana je roba, komunalni redari su očito utvrdili nepravilnosti kada je došlo do zatvaranja prodavaonice. Stavili su balone ispred dućana, organizirali svečanost, a dozvole nema.

U Gradu Rijeci potvrdili su da je Rijekatekstil Domus zakupnik je poslovnog prostora u Rijeci na adresi Ante Starčevića 4/A, površine 48 kvadrata, kojeg koristi uz ugovorenu mjesečnu zakupninu od 17,32 eura po kvadratu za djelatnost trgovina na malo bižuterije, kožne galanterije, obuće, pribora za odjeću, modnim dodacima, sunčanim naočalama, kozmetičkim i toaletnim proizvodima. Smatra se da zakupnik uredno izvršava ugovorne obveze pa nije potrebno poduzimati nikakve daljnje pravne radnje.

Očito je da u Rijektekstil Domusu nisu od onih koji mare za formalne gnjavaže kada već unaprijed znaju da će dobiti pozitivno očitovanje.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...