Početna - IZDVOJENO - Rođendanski tjedan u BAR BAR-u
auguste

Rođendanski tjedan u BAR BAR-u

Šarmantna riječka zalogajnicaBAR BARobilježava svojih prvih godinu rada u rođendanskom tjednu od8. do 12. prosinca. Smješten u zanimljivom starogradskom ambijentu Principija te prepoznatljiv po svojoj ponudi koja, uz onu standardnu i kvalitetnu barsku, sadrži fine dnevne zalogaje, BAR BARje jako brzo postalo jedno od omiljenih okupljališta Riječana.

Prva glazbena poslastica ovog tjedna je koncert kantautorskog dua Auguste kojeg čine Gordana Marković i Ivana Lulić. U BAR BARdolaze u utorak 8. 12. u pratnji Jerka Jurina na bubnjevima, Tomislava Leke na klavijaturama i Marka Radića na basu, kako bi promovirale svoj prvi album ”Sve što je nekada bilo važno” . Neki od njihovih singlova poput debitantskog ”Ona” ili najnovijeg  ”Sjajim” pronašli su se na hrvatskih TOP 40 naslušanijih u zemlji.

S obzirom da postoji ”neka tajna veza” BAR BAR-ai Franka Sinatre, a ta je da dijele rođendanski dan, ove subote 12.12. gosti će moći uživati u akustičnom koncertu Dine Antonićau pratnji Filipa Mezaka na gitari. Ponoć će se dočekati uz vatreno i slatko iznenađenje, dok će tijekom večeri gosti moći sudjelovati u fotografiranju uz kreativne teasere te u nagradnoj igri.

Kroz cijeli tjedan BAR BAR će uz svoju redovnu ponudu pripremiti i onu posebnu gastro – rođendansku ponudu. Jednostavna, ali neodoljiva rođendanska poslastica biti će bruschetta sa sirom od tartufa kako bi se već sada začinilo nadolazeće nam blagdanske tjedne.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći u prilozima te na Fb stranici i rođendanskom eventu BAR BAR-a.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...