Početna - IZDVOJENO - Rotarijanci prikupili novac za klima-uređaje u dječjoj bolnici
donacija

Rotarijanci prikupili novac za klima-uređaje u dječjoj bolnici

Rotary klub Rijeka prikupio je 83.500 kuna koncertom “Budi tu” što je u prosincu prošle godine održan u HNK-u Ivana pl. Zajca. Cijeli iznos namijenjen je Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, kojoj je donacija u četvrtak i uručena.

Predsjednik riječkog Rotary kluba Vidoje Vujić predao je ček od 83.500 kuna predstojniku Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka Goranu Palčevskom. Tim će se novcem kupiti klima-uređaji na Zavodu za gastroenterologiju, nefrologiju i endokrinologiju Dječje bolnice na Kantridi. Donacija je prikupljena tijekom humanitarne akcije i koncerta Budi tu što je u prosincu 2015. održan u riječkom kazalištu.

Sada će i posljednji zavod riječke dječje bolnice, na kojem se godišnje liječi oko tri i pol tisuće malih bolesnika, biti potpuno klimatiziran. Palčevski je zahvalio na donaciji, a Vujić istaknuo kako je to već šesta dobrotvorna akcija riječkih rotarijanaca za bolnicu na Kantridi.

Zahvalio je građanima koji su kupili ulaznice, kao i tvrtkama koje su najviše novčano pomogle. To su INA, Viktor LenacJadorolinija i HNK Ivana pl. Zajca, pa je njihovim predstavnicima uručio i zahvalnice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Kultura i umjetnost se vraćaju u punom sjaju: Virtuoz iz Matulja Zvjezdan Ružić objavio suradnju s književnikom Lukom Paljetkom

Jedna potpuno neočekivana suradnja, objavljena upravo na Svjetski dan glazbe, virtuoz iz Matulja, Zvjezdan Ružić još jednom donosi fantastičnu glazbenu ...