Početna - IZDVOJENO - Rubeši: podivljali psi napali ženu
Opasan pas
ilustracija foto:web

Rubeši: podivljali psi napali ženu

Kasno poslijepodne, oko 17,30 sati u Rubešima dva agresivna psa napala su i teško ozlijedila 65-godišnju M. Š.
Nesretna žena je nakratko izašla iz kuće i krenula do obližnjeg kontejnera da baci smeće, no pri povratku na nju su nasrnuli psi i višestruko je izgrizli po nadlaktici i potkoljenici.

Susjedi, očevici ovoga strašnog napada, potvrdili su kako su otvorene rane na ženinoj nozi izrazito duboke i teške. Podivljali psi rastrgali su joj meso i kožu.

Vlasnik pasa, posvjedočila nam je kći napadnute žene, susjed R. M. živi u obližnjoj kući koja nije posve ograđena, pa je jasno da su vrlo lako mogli izići na ulicu. Druga susjeda Damira Matoš, koja je prva priskočila i pomogla napadnutoj M. Š., kaže kako je najprije čula vrisak, a kada je izišla iz kuće imala je što i vidjeti. Krvi je bilo posvuda.

U šoku sam. Strašno, psi su joj čupali meso. Uspjela sam ih nekako potjerati metlom. Užasno me je strah, ovdje je puno male djece. Povremeno čujemo te pse kako laju, znala sam viđati vlasnika kako ih vodi na povodcu, no ovo što se dogodilo je užasno. Strašno je i to da su nakon ovoga napada psi još jednom krenuli prema drugoj susjedi koja je na trenutak pričuvala unuku napadnute žene, ali smo ih uspjeli potjerati – ispričala  je potresena D. Matoš.

Žena je prevezena u KBC na Sušaku, gdje je hitno podvrgnuta operaciji.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...