Početna - IZDVOJENO - Svijet bajkovitosti i balona
foto: web

Svijet bajkovitosti i balona

U organizaciji Udruge za kulturu “Ča?” i Balona Miryam jučer je na Marinićima održana je 9. po redu radionica “Svijet bajkovitosti i balona”. Predsjednica Udruge za kulturu “Ča?”, Tatjana Udović, okupljene je uvela u svijet bajkovitosti poučnom bajkom autorice Aleksandre Hampamer “Kako je Don pronašao sreću”.
Djeca su slušajući tužnu priču psića Dona s njime suosjećala te se upoznala s činjenicom da postoje skloništa za napuštene životinje, gdje dobri ljudi pomažu napuštenim životinjama nastojeći ih udomiti u obitelji koje će im pružiti potpunu sreću. Uslijedila je nagradna igra “Ča je ča?” u kojoj su mali poznavaoci čakavskog narječja i osvojili spomenutu slikovnicu. A djeca su svoju su kreativnost pokazala na “likovno-dizajnerskoj” radionici dizajnirajući prsluke kao poklon svojim mamama. Dodano veselje zavladalo je u igri s balonima kao i izradi figura od balona koje su djeca s oduševljenjem ponijela svojim kućama.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...