Početna - ZABAVA - ZANIMLJIVOSTI - SAD-om u upravlja tajna vlada iz sjene koju čine izvanzemaljci
Obama Hitler UFO
Foto: Screenshot Engleskog izdanja agencije Fars

SAD-om u upravlja tajna vlada iz sjene koju čine izvanzemaljci

Iranski mediji poznati su po sklonosti teorijama zavjere pogotovo kada je u pitanju zapad. No, posljednja u nizu je običaj tamošnjih medija podigla na novu razinu.

Naime, Iranska novinska agencija Fars objavila je priču po kojoj SAD-om u stvari upravlja tajna vlada iz sjene koju čine izvanzemaljci. Takav naslov objavljen je na njihovoj internetskoj stranici.

Agencija nadalje tvrdi da su vanzemaljci prije dolaska u Ameriku upravljali nacističkom Njemačkom. Kao dokaz tome naveli su činjenicu da je Njemačka pred kraj Drugog svjetskog rata izgradila stotine podmornica, što je puno više nego što je bilo koja tehnologija toga vremena mogla proizvesti.

Poslije poraza u Drugom svjetskom ratu izvanzemaljci su se prema njima iz Europe prebacili u SAD, te njima tajno vladaju od sredine 20. stoljeća. Osim toga, aktualnog predsjednika SAD-a Baracka Obamu smatraju njihovim oružjem u misiji osvajanja svijeta.

Preko njega izvanzemaljci namjeravaju u cijelom svijetu instalirati sustave za prisluškivanje i promatranje koji im pomažu na putu za porobljavanje svijeta.

Uz sve te detalje koje je agencija iznijela, kao ‘dobro obaviješten i provjeren izvor’ navode Edwarda Snowdena. On je po njima te informacije dao ruskoj tajnoj službi.

Među argumentima koje idu u prilog teoriji, Fars je naveo bivšeg kanadskog ministra obrane Paula Hellyera koji je nekoliko puta i sam tvrdio da izvanzemaljci postoje.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradonačelnik uručio Povelju počasnoj građanki Anici Zubović

Gradonačelnik Fernando Kirigin i zamjenica Kristina Đukić danas su u Zagrebu posjetili Anicu Zubović, glazbenu umjetnicu koja od ove godine ...