Početna - NOVOSTI - Sajam knjiga u Rijeci
bookfest rijeka

Sajam knjiga u Rijeci

Riječki sajam knjiga Bookfest održat će se od 8. do 12. travnja u centru Rijeke. Biti će to prilika da ljubitelji knjiga i dobrih priča po povoljnijimi cijenama pribave sve one naslove koje su dugo htijeli imati, kao i da dođu u kontakt s nekim potpuno novima.

Županijska komora Rijeka i ove godine organizira Bookfest Rijeka međunarodni sajam knjiga. Projekt je to koji promiče knjigu, znanje i čitanje, a zainteresiranim posjetiteljima i čitateljima omogućuje neposredno upoznavanje s najnovijim izdanjima i događanjima na domaćoj i inozemnoj nakladničkoj sceni.

Uz sajam knjiga osmišljen je i popratni program. U utorak 8. travnja u šatoru na Trgu 111. brigade HV-a u 18 sati održat će se svečano otvorenje sajma uz prisustvo izaslanstva Grada i Županije, a glazbeno će program začiniti riječka vokalna skupina Octachord. Četvrtak, u 19 sati u klubu Tunel održat će se književna večer s autorom Velidom Đekićem.

Sajam se održava uz potporu Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Rijeka, Županije Primorsko – goranske i Grada Rijeke te uz tehničku organizaciju agencije KLIK marketing.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...