Početna - IZDVOJENO - Sajam vjenčanja zabilježio dobru posjećenost
Sajam vjenčanja Opatija 2014
Foto: Franjo Slavić

Sajam vjenčanja zabilježio dobru posjećenost

Sportska dvorana Marino Cvetković ugostila je proteklog vikenda, 18. i 19. siječnja „Sajam vjenčanja„ – manifestaciju koja se, navode organizatori iz tvrtke Adria Media Zagreb d.o.o. vraća u Opatiju, a ovog vikenda otvorio je svoja vrata budućim mladencima i svim ljubiteljima vjenčanja u prekrasnom prostoru nove Sportske dvorane Marino Cvetković.

Andrea Bolješić iz tvrtke Adria Media Zagreb ističe kako je na ovom Sajmu u Opatiji bilo preko 70-ak izlagača. Što se posjećenosti tiče, loše, kišno vrijeme utjecalo je na slabiju posjećenost u subotu prije podne, no zato je popodne, kao i u nedjelju posjećenost bila puno bolja, a stizala je ciljana publika.

I voditelj sportske dvorane O’Brien Schalunic ističe kako je ova manifestacija bila prepoznata od strane publike i po njegovim je ocjenama sajam vjenčanja (jedna među prvima većim sajamskim manifestacijama koju ugošćuje nova sportska dvorana) bio uspješan. Osobito je dobra posjećenost zabilježena u vrijeme trajanja modnih revija, koje su se odvijale u popodnevnim terminima u subotu i nedjelju.

Grad Opatiju i Sajam vjenčanja veže duga tradicija organizacije vjenčanja, naglašavaju organizatori u svojem priopćenju, ali i velika ljubav prema budućim mladencima i vjenčanjima, stoga je zajednička sinergija imala za cilj oslikati veličanstvenu uvertiru u mjesec zaljubljenih.

Sajam vjenčanja manifestacija je koja sjedinjuje najbolje iz svijeta vjenčanja – ponudu brojnih izlagača, modne revije, promocije, vrijedne nagradne igre, ali i manifestacija koja obiluje dobrim idejama, pozitivnom energijom i druženjem.

„Šesnaest godina tradicije je za nama, što je dokaz uspješnosti i kvalitete ovog projekta koji s velikom ljubavlju organiziramo u četiri grada u Hrvatskoj: Osijeku, Opatiji, Splitu i Zagrebu. Stoga smo i ove godine pripremili pregršt zanimljivosti i događanja kako bismo budućim mladencima olakšali pripreme za vjenčanje te ih upoznali s novostima iz svijeta vjenčanja“ ističu iz Adria medie d.o.o.

Najavili su, uoči održavanja Sajma vjenčanja u Opatiji, i nastavak odlične suradnje Sajma vjenčanja s nacionalnom humanitarnom akcijom „Palčić gore!“, kojom se nastoji ukazati na potrebe, probleme i posljedice s kojima se susreću prijevremeno rođena djeca i njihovi roditelji. Tako je sudjelovanjem u humanitarnoj tomboli na sajmu svaki posjetitelj bio u prilici osvojiti vrijedne i zanimljive nagrade, ali prije svega pomoći palčićima. Humanitarnu akciju „Palčić gore!“ podržale su i brojne poznate osobe koje su u subotu navečer 18. siječnja na VIP modnoj reviji prošetale pistom uz modele i pridonijele kampanji za podizanje svijesti o tom problemu.

Posjetitelji su uživali u nastupima Ivane Delač Đolo, poduzetnice i bivša Miss Universe, Jelene Urukalo, voditeljice i modela, Ivane Paris, bivše Miss Universe, Jelene Kovačević, najtrofejnije hrvatske karatistice, Maria Šivolije, boksača, Filipa Kleve, glumca, modela i bivšeg Mistera Hrvatske, Nikoline Miletić, voditeljice i najseksi Hrvatice po izboru Gentleman’s Choice, Marije Mažar, blogerice i novinarke te mnogih drugih.

I:opatija.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...