Početna - IZDVOJENO - Samsung Galaxy F stiže 13. kolovoza
galaxy f

Samsung Galaxy F stiže 13. kolovoza

O Samsungu Galaxy F glasine kruže već dugo, a nove informacije su sada počele curiti sve češće. Samsung zaista namjerava pokušati s tzv. luksuznom linijom smartfona koja bi trebala biti predstavljena 13. kolovoza, dakle nekih mjesec dana prije iPhonea 6.

Kako bi što bolje konkurirao nadolazećoj prijetnji iz Applea, ali i onima drugih proizvođača, Samsung je u Galaxy F ugradio najnoviji Snapdragon 805 procesor clockan na 2,7 GHz u kombinaciji s 3 GB RAM-a, dok bi zaslon trebao imati dijagonalu od 5,1 inča u QHD rezoluciji (2560 x 1440 točaka).

Sve bi to trebalo biti zapakirano u ekstra fino metalno kućište zajedno sa 16 MP kamerom, optičkom stabilizacijom i vjerovatno još ponekim novitetom.

Koliko je sve ovo realno nakon što se Galaxy S5 u prodaji nalazi tek tri mjeseca, ostaje za vidjeti, no s obzirom na konkurenciju iz samog Android tabora i sve veću vjerovatnost da će Apple napokon izbaciti iPhone s većim zaslonom, ovakav potez sve više dobiva na smislu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...